W tomie ''Przekąski'' znalazły się receptury na masło, smalec, kremy,
pasty, faszerowane...
Sukces wydawniczy książek kulinarnych siostry Anastazji pozwala
przypuszczać, że i ta...
Bogato ilustrowane poradniki z bestsellerowej serii Podstawy gotowania.
W każdej z nich...
Surówki i sałatki
przystawki i dania główne z jarzyn surowych, konserwowych i...
Książka stanowi kompendium wiedzy dla każdej pani domu na temat przygotowania domowych...
Ponad 350 przepisów!
Chętnie eksperymentujesz z dodatkami? Spróbuj musztardy z...
Mocno wysmażone z chrupiącą panierką a może mięciutkie albo nawet odrobinę krwiste? Wśród...
Dział kotlety to worek bez dna. Można czerpać z niego w nieskończoność i układać setki...
Zaspokojony apetyt na życie
Jak zaakceptować swój wygląd i pozbyć się niezdrowych...
Za chwilę rozpoczniesz wielką przygodę Twojego życia. Przygodę, która nieodwołalnie wiąże się z...
Zrobiłeś badania, ale lekarz nie wyjaśnił Ci dokładnie, co oznaczają ich wyniki? Obawiasz się...
''Krwawa historia smaku'' to książka kulinarna z szeregiem różnorodnych przepisów na wyśmienite...
Wybór prostych, a jednocześnie wytrawnych deserów, które na co dzień autorka (gospodyni na zamku...
Fenomenalna książka kucharska, która do problemów odchudzania podchodzi w niezwykle nowatorski...