Opis produktu: Mięso i inne przysmaki z ogniska - Carsten Bothe
Mięso i inne przysmaki z ogniska - Carsten Bothe
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem. Przeczytaj i wypróbuj! ' Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko ' Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać ' Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem ' Jak gotować i piec na ogniu ' 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!