Produkty wg producenta



Podstawy gastronomii. Podręcznik, szkoły wyższe


powiększ

Podstawy gastronomii. Podręcznik, szkoły wyższe

Cena: 54.50 zł


Opis produktu: Podstawy gastronomii. Podręcznik, szkoły wyższe
Podstawy gastronomii. Podręcznik, szkoły wyższe

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni turystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunkutechnologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.
  • author: Andrzej Stasiak, Anna Prączko, Mariola Milewska


Podobne do: Podstawy gastronomii. Podręcznik, szkoły wyższe


38.18 zł
Inbook Wstęp do prawoznawstwa Podręcznik - Nowacki Józef, Tobor Zygmunt

Podręcznik cechuje krytyczna analiza przedstawianych zagadnień, ich bogate...

18.31 zł
Inbook Przygoda z przyrodą 5 Podręcznik - Władysław Błasiak

Ten podręcznik, podobnie jak podręcznik do klasy 4., jest ściśle skorelowany...

26.50 zł
Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Obszerny przewodnik po sztuce kulinarnej w przystępny sposób wprowadza w...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Kultura

W dziale Extreme

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Sport

W dziale High-Tech

W dziale Gry

W dziale Lifestyle

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...