Przetwory, nalewki, wina
BOŻENA DYKIEL i autoki zapraszają do domowej spiżarni, którą zapełniają wspaniałymi przetworami, winami i nalewkami. W książce znajd ują się SPRAWDZONE PRZEPISY KUCHNI POLSKIEJ - nowoczesnej i tradycyjnej - na wyśmienite: konfitury, dżemy, powidła, soki i kompoty, marynaty, zalewy, przeciery, octy i oleje ziołowe wina, likiery i nalewki PONAD 100 PRZEPISÓW na co dzień i od święta - odpowiednio wykorzystamy zbiory z sadów i ogrodów PONAD 100 FOTOGRAFII - można zobaczyć, jak wyglądają gotowe przetwory i napoje Wszystkie PRZEP ISY ''KROK PO KROKU'', DUŻA CZCIONKA - nawet najbardziej skomplikowany przepis okaże się łatwy PRAKTYCZNE INFORMACJE - kaloryczność, k oszty, stopień trudności
- author: Aleksandra Swulińska-Katulska, Ewa Aszkiewicz